Støt Julemærkehjemmet

Hvert år i december plejer Business Slagelse af afholde en auktion til fordel for Julemærkehjemmet i Skælskør. Den planlagte auktion i Slagelse Musikhus måtte desværre aflyses på grund af corona-situationen. I stedet afholder Business Slagelse nu en række online auktioner her på hjemmesiden – og søndag d. 31. januar kl. 13 afslutter vi med en stor live auktion på YouTube.

Julemærkehjemmet Skælskør har plads til 48 børn i alderen 7 til 14 år ad gangen. Børnene kommer ofte med forskellige symptomer på, at de ikke trives optimalt i dagligdagen – f.eks. mobning, ensomhed og lavt selvværd. Børnene får mange ‘jeg-kan-oplevelser’ gennem daglige aktiviteter i naturen og på Julemærkehjemmets dejlige, fem tønder land store grund. Ændrede kost- og motionsvaner,  udfordringer der løfter selvtilliden og den pædagogiske indsats gør, at mange børn kommer hjem med en helt anden udstråling, en mere hensigtsmæssig adfærd og en forbedret livskvalitet uden mobning.

Så støt vores auktioner og vær med til at give flere børn et ophold på Julemærkehjemmet. Et ophold som ændrer livet i en positiv retning for børnene.